Kundservice

Här hittar du våra kontaktuppgifter samt öppettider hos Ybuss Kundtjänst. I menyn till höger finns värdefull information inför och om ditt resande.

Ybuss har biljettsamarbete med Flixbus och SJ.se (Samtrafiken).

Trafikupplysning

Trafikupplysning kan du få genom att ringa Ybuss Kundtjänst 0771-33 44 44.

Om- och avbokningar

Om- och avbokningar av Ybuss biljetter kan endast göras hos våra återförsäljare eller via Ybuss Kundtjänst på telefon 0771-33 44 44.

Reklamation och ersättningsanspråk

Om du har ett ersättningsanspråk eller vill ha återkoppling på en händelse kopplat till Ybuss kan du göra en reklamation via vårt formulär i menyn till höger. Vi utreder ärendet och återkommer till dig snarast möjligt.

Synpunkter

Dina kommentarer är värdefulla för vårt förbättringsarbete och vi tar gärna emot dina synpunkter och förslag på förbättringar här.

Ybuss Kundtjänst

Telefon 0771-33 44 44
Måndag-Fredag 07.00-19.00
Lördag-Söndag 10.00-18.00
 info@ybuss.se vardagar 09.00-16.00
Facebook messenger vardagar 09.00-16.00

Vi reserverar oss för ändrade öppettider under högsäsong och storhelger.

Hantering av personuppgifter

Skyddet av dina personuppgifter är viktigt för oss. När du köper en resa av Ybuss lämnar du uppgifter om dig själv. Köper du en resa åt någon annan, så lämnar du personuppgifter om den personen. Ybuss ansvarar för att hantera personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs om hur Ybuss hanterar personuppgifter, och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen genom att klicka på dataskyddspolicy