Nytt Bonusprogram!

Nyheter

Nytt Bonusprogram!

I samband med att vi har bytt webbsida och bokningssystem lanserar vi ett helt nytt bonusprogram för dig som reser regelbundet med oss!

 

Hur fungerar det nya Bonusprogrammet
Här blir varje krona i resans pris omräknad till poäng (varje 10 kr omvandlas till 1 poäng) som sedan samlas på ditt konto i en voucher. Vouchern som skapas en gång i månaden (den 1e) kan sedan användas som betalning av framtida resor. Varje poäng är värd 1 krona.

Spara ihop dina vouchers och använd för en hel resa eller använd för att rabattera en enskild bokning. Du hittar dina vouchers i en lista i betalsteget.

Vouchers som skapas gäller därefter 360 dagar.

Hur du registrerar dig som ny Bonuskund
Att registrera sig som Bonuskund är gratis. Du registrerar dig med email och lösenord och samlar sedan poäng när du loggar in på Mitt konto och bokar dina resor. Du samlar även poäng om du använder tilläggstjänsten Extra bagage.

Vad finns på Mitt konto
På kontot kan du se dina bokningar (Mina biljetter) och om- eller avboka dina resor genom att klicka på dem och välja Hantera bokning. Under Voucher ser du om du har en voucher på kontot. Den/de kan väljas i betalsteget för att rabattera en resa. Under Lojalitetsprogram ser du intjänade poäng som blir vouchers kommande månad (den 1:e). För att boka resa tryck på Boka biljett i menyn eller under Mina biljetter.

Under kontodetaljer kan du hantera kontot och uppgifter.

Vad gäller för mig som hade ett Bonuskonto tidigare?
Du som redan är Bonuskund hos oss, har en email adress registrerad samt har använt ditt konto från och med 1/1 2018 kan logga in med din mailadress och välja Återställ lösenord för att skapa ett nytt lösenord och därefter få tillgång till ditt konto.

Viktigt är att du hade en mailadress registrerat på ditt förra bonuskonto då systemet är kopplat till mailadressen. Välkommen att kontakta oss vid frågor.

Om du hade bonusgrundande resor kvar på ditt förra konto så finns de omräknade enligt en snittberäkning till värdevouchers/värdekod, som du kan använda för att rabattera framtida resor till och med 1/1 2023. Logga in för se din voucher.  

Du som varit bonuskund men som inte har använt ditt konto efter den 1/1 2018 är välkommen att registrera ett nytt konto och börja samla värdefulla poäng.

De gamla bonuskundkontona från förra systemet med tillhörande inlogg är stängda.

Mer info finns även i våra Resevillkor under Bonusprogram. 

Kontakta gärna oss vid frågor på 0771-33 44 44 eller info@ybuss.se