Urkult-folkfesten 3-5 aug

Den första helgen i augusti, 3-5 aug,  är det åter dags för den populära festivalen i Näsåker, Sollefteå. Det blir som vanligt en folkfest för alla åldrar och smaker. En inspirerande helg med konserter, aktiviteter, teater och massor av spännande möten. Läs mer om festivalen på www.urkult.se.

 

UrkultFlickamedgitarr Urkultkonsertbla

 

Urkult välkomnar både nya och gamla vänner från när och fjärran till Näsåker!  Medan älven brusar nedanför fötterna får vi höra all världens musik från scenerna, se fantastiska barnteatrar, känna värmen från eldarna och doften från festivalens kök där ekologiska råvaror blandas.

En festival för hela familjen där barnen har sina egna upplevelser, här erbjuds föreställningar, lekar och en fantastisk lekplats. En festival där möten med människor, musik och glädje är det viktigaste. Där människor har mötts i tusentals år.

Res med Ybuss till och från festivalen där vi har vår hållplats “Urkult, Näsåker”! Du kan resa med oss och vår Sollefteålinje till festivalen onsdag 2 augusti och torsdag 3 augusti samt tillbaka hem söndag 6 augusti. För mer information se resorna och sök “Urkult, Näsåker” i bokningen här på webbplatsen.